GUESS

Guess What these TV Characters Did for a Living?

ADVERTISEMENT
The Seventies gave us some of the best television of all times. How well do you remember your favorite TV shows?

GAME: Guess What these TV Characters Did for a Living?

1. Archie- All in the Family.

A. Accountant

B. Dock Loader

ADVERTISEMENT

C. Mechanic

ADVERTISEMENT

Scroll for the answer!

Answer:

B. Dock Loader

2. Mary Richards- The Mary Tyler Moore Show.

A. News Reporter

B. Secretary

C. Local News Producer

Think hard, don’t give up!

Answer:

C. Local News Producer

3. Mike Brady- The Brady Bunch.

A. Architect

B. Dentist

C. Lawyer

Keep thinking!

Answer:

A. Architect

4. Howard Cunningham- Happy Days

A. Owned a Hardware Store

B. Truck Driver

C. Plumber

Almost there…Got it!

Answer:

A. Owned a Hardware Store

5. George Jefferson- The Jeffersons

A. Doctor

B. Salesman

C. Owned Dry Cleaning Stores

This one is hard…You can do it!

Answer:

C. Owned Dry Cleaning Stores

6. Chrissy Snow- Three’s Company

A. Secretary

B. Chef

C. Waitress

Hmnnn! Wait for it!

Answer:

A. Secretary

7. Darrin Stephens- Bewitched

A. Advertising Executive

B. Salesman

C. Air Force Pilot

You got it…Right?

Answer:

A. Advertising Executive

8. John Walton- The Waltons

A. Farmer

B. Owned a Mechanic Shop

C. Ran a Sawmill

No Idea? Scroll down then!

Answer:

C. Ran a Sawmill

9. Phillip Drummond- Diff’rent Strokes

A. Business Owner

B.Chief Hospital Doctor

C. Architect Studio Owner

Ok, this one is super easy!

Answer:

A. Business Owner

10. Dwayne Schneider- One Day at a Time

A. Janitor

B. Building Superintendent

C. Mechanic

No Idea? Scroll down then!

Answer:

B. Building Superintendent

Did you get these right? If you have any suggestions for new games please let us know in the comments. We’re always looking for new ones and sometimes our best games actually come from our amazing fans. If we use your game, we’ll make sure to credit you. Thanks for playing!

Show comments
Share
Published by

Recent Posts

Jason Alexander’s Role In ‘Criminal Minds’ Has Social Media Buzzing

Jason Alexander is most famous for playing the bumbling George Costanza on Seinfeld, which earned…

3 hours ago

Vanna White Is Reportedly Thinking Of Retiring After Ryan Seacrest Joins ‘Wheel Of Fortune’

Pat Sajak’s retirement from being the long-time host of America’s famous game show, Wheel Of…

15 hours ago

Upcoming Docuseries Set To Explore The ‘Uncensored’ World Of ’80s Hair Metal

Hair metal, a subgenre of heavy metal, is renowned for its flamboyant fashion, catchy hooks,…

19 hours ago

‘Hawaii Five-0’ And ‘Magnum, P.I.’ Star Taylor Wily Dies At 56

Actor and martial artist Taylor Wily died on June 20 at the age of 56.…

19 hours ago

Patrick Duffy, Linda Purl Spark Reactions On Social Media As They Share New Loved Up ‘Ring’ Photo

Linda Purl got her social media followers talking after sharing a photo of herself and…

20 hours ago

Universal Teases First Footage From New Michael Jackson Biopic

At the ongoing CineEurope in Barcelona, Spain, Universal released a five minute clip from the…

21 hours ago