Guess What these TV Characters Did for a Living?

The Seventies gave us some of the best television of all times. How well do you remember your favorite TV shows?

GAME: Guess What these TV Characters Did for a Living?

1. Archie- All in the Family.

A. Accountant

B. Dock Loader

C. Mechanic

Scroll for the answer!

Answer:

B. Dock Loader

2. Mary Richards- The Mary Tyler Moore Show.

A. News Reporter

B. Secretary

C. Local News Producer

Think hard, don’t give up!

Answer:

C. Local News Producer

3. Mike Brady- The Brady Bunch.

A. Architect

B. Dentist

C. Lawyer

Keep thinking!

Answer:

A. Architect

4. Howard Cunningham- Happy Days

A. Owned a Hardware Store

B. Truck Driver

C. Plumber

Almost there…Got it!

Answer:

A. Owned a Hardware Store

5. George Jefferson- The Jeffersons

A. Doctor

B. Salesman

C. Owned Dry Cleaning Stores

This one is hard…You can do it!

Answer:

C. Owned Dry Cleaning Stores

6. Chrissy Snow- Three’s Company

A. Secretary

B. Chef

C. Waitress

Hmnnn! Wait for it!

Answer:

A. Secretary

7. Darrin Stephens- Bewitched

A. Advertising Executive

B. Salesman

C. Air Force Pilot

You got it…Right?

Answer:

A. Advertising Executive

8. John Walton- The Waltons

A. Farmer

B. Owned a Mechanic Shop

C. Ran a Sawmill

No Idea? Scroll down then!

Answer:

C. Ran a Sawmill

9. Phillip Drummond- Diff’rent Strokes

A. Business Owner

B.Chief Hospital Doctor

C. Architect Studio Owner

Ok, this one is super easy!

Answer:

A. Business Owner

10. Dwayne Schneider- One Day at a Time

A. Janitor

B. Building Superintendent

C. Mechanic

No Idea? Scroll down then!

Answer:

B. Building Superintendent

Did you get these right? If you have any suggestions for new games please let us know in the comments. We’re always looking for new ones and sometimes our best games actually come from our amazing fans. If we use your game, we’ll make sure to credit you. Thanks for playing!


What do you think?

John Ritter’s Widow Puts Beverly Hills Mansion On The Market

How Many Small Dogs are Signed up to Compete?